Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Μοιραζόμαστε το πάθος σας για την θάλασσα

Το UnderwaterHobby είναι μια επιχείρηση που ξεκίνησε από τον Γιώργο Ιωάννου με πολύ αγάπη και πάθος το 1986.

Δραστηριοποιείτε στον καταδυτικό τομέα ως εμπορική και εισαγωγική εταιρεία καταδυτικών προϊόντων καθώς και επίσης και ως κατασκευαστική εταιρεία με αντικείμενο την δημιουργία πολύ εξειδικευμένων προϊόντων σε είδη , όπως στολές κατάδυσης, βατραχοπέδιλα από ανθρακονημάτινα και ξύλινα ψαροντούφεκα.

Μετά την επιτυχημένη καθιέρωση στο ειδικό κοινό του χώρου, από το 2000 μπήκε στο χώρο ναυπήγησης φουσκωτών σκαφών με προσανατολισμό την καταδυτική χρήση. Το 2002 βγήκε στην αγορά το 1ο ειδικά διαμορφωμένο φουσκωτό σκάφος RIB που προοριζόταν για τους ψαροντουφεκάδες, το AEGEAN 444. Το σκάφος σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία και κατατάχτηκε 1ο σε πωλήσεις στην κατηγόρια του στην Ελλάδα και όχι μονό. Ακολούθησαν και άλλα μοντέλα με μεγάλη επιτυχία κάνοντας την AEGEAN RIBS γνωστή ακόμα και στο εξωτερικό όπου πλέων πραγματοποιούνται εξαγωγές. Σήμερα τα μοντέλα των AEGEAN R.I.B.S κυμαίνονται από 3,60 έως 11 μέτρα και διαθέτουν ευέλικτο σχεδιασμό και κατασκευή ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών.

ODYSSEY ROUTES

“Είμαστε εθισμένοι στη θάλασσα, όπως εσείς”

Από το 2014 βρίσκεται σε εξέλιξη μια δραστηριότητα που δεν έχει προηγούμενο ,σχετίζεται με τον θαλάσσιο τουρισμό και είναι υπό εξέληξη. Οι διαδρομές ODYSSEY ROUTES θα είναι η απόλυτη περιπέτεια στο Αιγαίο Πέλαγος (Περιηγήσεις Περιπέτειας στο Αιγαίο).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ

Ο Γιώργος Ιωάννου γεννήθηκε στον Πειραιά ,είναι εκπαιδευτής ελεύθερης κατάδυσης της Ελληνικής Ομοσπονδίας, τέως πρωταθλητής Ελλάδος υποβρύχιας αλιείας και μέλος της εθνικής ομάδας με συμμέτοχη σε παγκόσμια και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Είναι έμπειρος χειριστής ταχυπλόων σκαφών και ιστιοπλόος.